четвер, 30 травня 2013 21:51

Якби лідери опозиції не були політичними імпотентами, то зрозуміли, що Тимошенко їх "травить" - Чечетов

Якби лідери опозиції не були політичними імпотентами, то зрозуміли, що Тимошенко їх "травить" - Чечетов
Михайло Чечетов Фото: job-sbu.org

Колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко хоче знищити всіх своїх потенційних суперників в таборі опозиції, бо сподівається, що буде висуватися в президенти в 2015 році. Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив "регіонал" Михайло Чечетов.

"Юлія Тимошенко хоче знищити всіх своїх потенційних суперників в опозиції, сподівається, що буде висуватися в президенти. Вона хоче їх стравити всіх одразу", - наголосив він.

На думку Чечетова, Тимошенко хоче знесилити опозицію, аби стати єдиним можливим кандидатом у президенти.

"Що означає не висувати єдиного кандидата в першому турі? Це означає, що вони мають влаштувати між собою бійню, але ж бійня не почнеться через два роки, коли оголосять вибори, а бійня повинна початися вже зараз. Кличко має мочити Яценюка, Яценюк має мочити Тягнибока, а потім вже має початися бійня в середині опозиції. Для того, щоб вони себе повністю знесилили, а тоді на політичному п'єдесталі опозиції лишиться одна людина – Тимошенко", - додав політик.

Окрім того, він наголосив, що "вона ж бачить, що втрачає шанси, тому і хоче їх всіх стравити".

"Юлія Володимирівна хоче залишитися сама на цьому п'єдесталі, сподівається в п'ятнадцятому році взяти участь у виборах, коли на полі опозиції нікого на залишиться. Нормальний варіант, ми це вітаємо. Нехай буде бійня. Якби вони були чоловіками, а не політичними імпотентами, то вони б зрозуміли гру Тимошенко і те, що вона їх стравлює, в результаті чого висунули би єдиного кандидата, а виходить, що там нема чоловіків, а чоловік у них - Тимошенко", - резюмував він.

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко підтримує рішення Об'єднаної опозиції не висувати єдиного кандидата від опозиції на президентських виборах 2015 року в першому турі.

Зараз ви читаєте новину «Якби лідери опозиції не були політичними імпотентами, то зрозуміли, що Тимошенко їх "травить" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути