Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2017 17:15

Як українські політики відзначали День святого Валентина

Гройсман відзвітував за рік роботи, Світлична здала кров, Нефьодов поділився новим навчальним курсом, а Ляшко полетів із кумом у Женеву, – так українські політики та посадовці відзначили День святого Валентина.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у День закоханих влаштував свято усім міністрам, перенісши засідання Кабміну із традиційної середи. "Валентинок" не роздавав, а натомість прозвітував за рік роботи уряду.

 

Голова Харківської ОДА Юлія Світлична у День закоханих разом із учасниками АТО здала кров для потреб військового госпіталю та лікарень області. Очільниця Харківщини додала, що здає кров щорічно, розпочинаючи з 2014 року. "Сьогодні – тому що разом з хлопцями закохана в Україну! Зі святом, закохані! #закохана_в_україну", – написала Світлична.

 

Максим Нефьодов, заступник міністра економічного розвитку та торгівлі, у День закоханих поділився радістю – запуском навчального курсу про публічні закупівлі для бізнесу. Хоча додав, що нормальні люди вітають із 14 лютого квітами та рожевими серцями.

 

А от лідер радикальної партії Олег Ляшко відзначив 14 лютого у Женеві. Компанію йому склав кум Юрій Сухін. На своїй сторінці в мережі у цей день політик розмістив жартівливий колаж зі своїм фото та закликом: "Будь моєю скотинякою", який набирає популярності в інтернеті.

 
Зараз ви читаєте новину «Як українські політики відзначали День святого Валентина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути