понеділок, 21 липня 2014 12:26

Ахметову доведеться "розтопити жирок" - політолог

Ахметову доведеться "розтопити жирок" - політолог
Фото: www.ostro.org

Заява олігарха Ріната Ахметова про те, що він відмовляється фінансувати біженців з Донбасу, є невдалою. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Так висловлюється людина, яка програла майже все. Ахметов зараз розгублений, деморалізований, знаходиться у стратегічно-програшному становищі. Це не перший раз він так діє. Його вже питали про створення добровольчих батальйонів для захисту регіону як у Коломойського, він теж відмовився. Свого часу Губарев визнав, що вони отримували гроші від Ахметова. Виявляється, на це кошти він мав, а на біженців - ні", - зазначив він.

"Ахметов загрався. Він побачив, які наслідки у цих ігор, тому тепер згадує про державу. Але розуміє, що важкі часи для нього ще попереду. Він біжить по темному тунелю, наприкінці якого його чекає Коломойський із візиткою Яроша", - наголосив політолог.

За словами експерта, восени люди натиснуть на владу і їй доведеться ввести для олігархів так званий податок на війну. "На Майдані вже говорили про десятину для багатіїв. Але влада певний час намагалася грати у олігархічний договірняк - залишити все, як є. Однак сьогодні ситуація вимагає неординарних рішень. Соціальні виплати заморожують, люди змушені "затягувати паски". "Жирні коти" повинні ділитися із суспільством та державою. Дійде черга й до Ахметова - йому доведеться трохи "розтопити жирок", - зауважив Золотарьов.

Зараз ви читаєте новину «Ахметову доведеться "розтопити жирок" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути