середа, 07 травня 2014 09:53

Ахметова потрібно заарештувати, щоб очистити Донбас від сепаратистів - "свободівець"

Ахметова потрібно заарештувати, щоб очистити Донбас від сепаратистів - "свободівець"
Фото: obozrevatel.com

Для подолання сепаратистського руху на Донбасі потрібно заарештувати його спонсора - Ріната Ахметова.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від "Свободи" Юрій Сиротюк , повідомляє прес -служба телеканалу.

"Потрібно заарештувати Ахметова, тому що знаєте, коли Ганна Герман говорить про демократію - це те ж саме, що Чикатило говорить про гуманізм. Коли офіційний голос міжнародного злочинця Віктора Януковича розповідає про якийсь діалог, а водночас члени Партії регіонів фінансують, озброюють, відкривають кордони ... ", - сказав "свободівець".

За його словами, за 20 років на Донбасі сформована величезна агентура ФСБ. "Вся міліція служила не народу України, а донецькому клану. Сьогодні є десятки кримінальних справ проти них. Я сьогодні на засіданні питав у голови СБУ, після гіркого досвіду, коли був захоплений офіс СБУ, чому за 2 хвилини здали СБУ в Донецькій області ? На жаль, ми маємо повний саботаж, повну бездіяльність всіх цих міліціонерів" , - сказав Сиротюк.

"Ви ж чуєте, що говорить головний редактор "Острова": сепаратисти приходять разом з бандитами - терористами. Вже на всіх офісах Ахметова зірваний державний прапор України і вивішені прапори так званої "Донецької народної республіки". Відкрито фінансуються люди, роздаються гроші, тому, очевидно, потрібно приймати дуже жорсткі рішення, не потрібно "політикувати" зі злочинцями", - заявив Сиротюк.

Нагадаємо, головний редактор донецького інтернет-видання "Остров" Сергій Гармаш заявив, що за сепаратистським рухом на Донбасі стоїть український мільярдер Рінат Ахметов.

Зараз ви читаєте новину «Ахметова потрібно заарештувати, щоб очистити Донбас від сепаратистів - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути