вівторок, 26 липня 2011 11:01

Адвокати Тимошенко не знають, кого допитуватиме суддя Кірєєв

Адвокати Тимошенко не знають, кого допитуватиме суддя Кірєєв

Захист екс-прем'єр-міністра, лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко поки не знає, які свідки будуть викликані на судове засідання щодо "газової справи" у вівторок.

Про це в інтерв'ю журналістам перед початком сьогоднішнього засідання Печерського райсуду сказав адвокат екс-прем'єра Микола Сірий

"Станом на даний момент у нас немає жодної інформації про наміри судді з цього приводу", - сказав захисник.

Він також заявив, що захист має намір під час сьогоднішнього судового засідання домагатися з'ясування обставин сутички, що сталася в понеділок між представниками судової міліції "Грифон" і нардепами в залі Печерського райсуду.

"Суть цих клопотань буде викладено і ми будемо застосовувати всі належні форми в межах процесу. Я сподіваюся, що у Юлії Володимирівни дуже багато прихильників, у тому числі народні депутати - будуть чітко формулювати позицію правову з цього приводу", - сказав юрист.

У залі засідань Печерського суду в понеділок виникла бійка після того, як головуючий на процесі суддя Родіон Кірєєв постановив вилучити із залу депутата фракції "БЮТ - Батьківщина" Юрія Прокопчука та оголосив перерву на 20 хвилин.

Співробітники спецвідділення "Грифон" почали силою виводити з зали цього депутата, але їм чинили опір народні депутати, які також перебували в залі.

У бійці брали участь близько 10 депутатів, "грифонівців" було близько 20. Низка помічників народних депутатів фіксували бійку між депутатами і "грифонівців" на камери мобільних телефонів.

Тимошенко також фіксувала відбувається бійку на камеру свого телефону.

Сьогодні у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко запланований допит свідків.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Тимошенко не знають, кого допитуватиме суддя Кірєєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути