Ексклюзиви
четвер, 22 листопада 2012 19:37

Адвокат Луценка переконаний, що екс-міністр може зустріти День свободи у колонії

Адвокат Луценка переконаний, що екс-міністр може зустріти День свободи у колонії
Фото: obozrevatel.com

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка сьогодні після рішення Апеляційного суду Києва, з точки зору логіки, повинні відвезти до Менської виправної колонії.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів адвокат Луценка Ігор Фомін.

"У цих питаннях адвокати не мають інформації, однак, якщо говорити з точки зору логіки, я думаю, що його сьогодні повезуть до Менської колонії", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Майдані поховали День свободи

Також адвокат зазначив, що сьогоднішнє "рішення Апеляційного суду безумовно є незаконним". Зокрема, за його словами, подібне рішення суду "не відповідає, ні процедурі кримінального процесу, ні суті справи, доказами які були здобуті по цій кримінальній справі стосовно позиції захисту і самого Юрія Луценка".

Окрім того, за його словами, колишній міністр внутрішніх справ може бути переведений на умовно-достроковий термін. "З юридичної точки зору Юрій Луценко може вийти достроково вже, бо пів строку вже не має, в грудні цього року, тому він може бути переведений на умовно-достроковий термін", - пояснив адвокат Юрія Луценка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рішення по апеляції у справі Луценка в річницю Майдану - це показова та дріб'язкова помста" - Доній

Сьогодні українці відзначають восьму річницю Помаранчевої революції, з нагоди якої в центрі Києва  біля Головпоштамту на Майдані Незалежності проходить мітинг.

Нагадаємо, День свободи відзначається в Україні 22 листопада. Це свято було засновано 19 листопада 2005 указом президента Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Луценка переконаний, що екс-міністр може зустріти День свободи у колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути