четвер, 24 жовтня 2013 10:36

Яценюк потайки фантазує про Тимошенко у кайданах - "регіонал"

Яценюк потайки фантазує про Тимошенко у кайданах - "регіонал"
Володимир Олійник насварив опозицію. Фото: comments.ua

Народний депутат від фракції Партії регіонів Володимир Олійник, виступаючи сьогодні у Верховній Раді, звинуватив опозицію в небажанні вирішити питання зі лікуванням ув'язненої екс-прем'єрки Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За словами "регіонала", вчора на засіданні комітету з питань правоохоронної діяльності його голова Андрій Кожемякін відмовився ставити на голосування законопроекти позафракційних Сергія Міщенка та Анжеліки Лабунської щодо лікування ув'язнених за кордоном.

Нардеп наголосив, що опозиція посилалася на регламент. Однак він вважає, що коли стоїть питання про підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом та лікування Тимошенко, посилання на регламентні норми є цинізмом.

"Або у вас є бажання зірвати угоду, або ви не хочете, щоб Тимошенко лікувалася. Ви боїтеся, що вам доведеться подивитися їй в очі", - звернувся Олійник до опозиціонерів.

Він розказав, що керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вніс до парламенту, а потім "тихо відкликав" законопроект щодо лікування ув'язнених за кордоном під конвоєм.

Політик зауважив, що коли Яцекнюк писав цей документ, то потайки уявляв, як його опонентку Тимошенко у кайданах будуть відправляти за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк потайки фантазує про Тимошенко у кайданах - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути