субота, 23 лютого 2013 10:19

Яценюк порадив президенту "не в студії ховатися, а вийти до людей без охорони"

Яценюк порадив президенту "не в студії ховатися, а вийти до людей без охорони"
Фото: fakty.ictv.ua

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк порадив президенту Віктору Януковичу поспілкуватися з людьми без охорони.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Інтер", коментуючи проведений 22 лютого "Діалог з країною".

"Ми ж, опозиція, виховані. Ми включили телевізор, хвилин, правда, на 15, бо я більше не міг то дивитися. Так я хочу публічно заявити, що якщо президент хоче мати діалог з країною, то треба не в студії ховатися, нехай виходить на вулицю, нехай зустрічається з людьми, нехай поїде по всій країні і поспілкується з народом безпосередньо. І думаю, що треба було би щоб президент провів таку зустріч без охорони. Люди будуть відкриті тоді. Гарно з ним поговорять і подякують йому за три роки покращення", - підсумував політик.

У відповідь на це глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що насправді це саме Яценюк мав найбільшу охорону, коли був спікером.

"Ну, нащо ви брешете?", - у відповідь сказав Яценюк.

Крім того, коментуючи встановлення у парламенті системи "Рада-3" за спікерства Яценюка, Єфремов зауважив, що це було зроблено зі значними махінаціями. Крім того, у той же час, за словами "регіонала" Яценюк побудував собі найдорожчу кімнату відпочинку.

"Під егідою впровадження "кнопки" та зняття гербів з цоколю парламенту, він (Яценюк) у цей час за ці гроші побудував собі найдорожчу кімнату відпочинку, яку тільки може собі побудувати спікер парламенту, наголосив він і додав. - Можете прийти, подивитися, всіх на екскурсію запрошуємо".

Натомість Сергій Тігіпко запевнив, що Янукович буде спілкуватися з народом безпосередньо, коли розпочнеться парламентська виборча кампанія.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк порадив президенту "не в студії ховатися, а вийти до людей без охорони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути