середа, 30 листопада 2016 09:42

Яценюк після зустрічі з Туском: Санкції проти РФ будуть продовжені на півроку

Автор: nfront.org.ua
  Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк
Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк

Санкції проти Росії будуть продовжені на півроку. Вони повинні бути продовжені до того моменту, доки Росія не виконає ключове зобов'язання – забратися геть з української території. Йдеться про Донецьк, Луганськ і Крим.

Про це заявив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк в інтерв'ю після зустрічі із президентом Європейської Ради Дональдом Туском у Брюсселі 29 листопада.

Арсеній Яценюк вкотре наголосив, що будь-які спроби забути Крим неприпустимі.

"Ми очікуємо, що санкції будуть продовжені на шість місяців, і принаймні це ще один серйозний крок для того, щоб стримати російську агресію і зобов'язати Росію виконувати Мінські угоди", - сказав він.

Автор: nfront.org.ua
 

Лідер "Народного фронту" повідомив, що під час зустрічі з Дональдом Туском обговорювали також завершення процедур ратифікації Угоди про асоціацію та ЗВТ між Україною та ЄС: "Ми очікуємо, що рішення, яке вже на столі у наших європейських партнерів, буде прийнято, і процедура ратифікації, зупинена внаслідок нідерландського референдуму, буде завершена в найкоротші терміни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк назвав президента танком

Крім того, зазначив Яценюк, обговорили надання Україні 600 млн євро фінансової допомоги, а також завершення процедури отримання допомоги для реформи державного сектору – реалізації закону України про державну службу, підвищення заробітних плат для державних службовців та підвищення ефективності сфери публічного адміністрування.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк після зустрічі з Туском: Санкції проти РФ будуть продовжені на півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути