неділя, 16 жовтня 2011 12:14

Яценюк відмовився від пропозиції Януковича стати прем'єром - Пишний

Яценюк відмовився від пропозиції Януковича стати прем'єром  - Пишний

Після президентських виборів Віктор Янукович пропонував лідерові "Фронту змін" Арсенієві Яценюку стати прем'єром. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів його заступник Андрій Пишний.

"Але тоді без відповіді залишилися багато запитань — куди і з якими пріоритетами рухатиме країну президент. І Яценюк відмовився. Згодом стало зрозуміло, що світогляд, підходи і принципи "регіоналів" суперечать нашому баченню. І зараз я не вірю в перезавантаження системи Януковича. Це можливе лише за умови зміни Конституції та повернення парламентсько-президентської форми. Без цього "Фронт змін" не бачить себе у владі", - сказав він.

На парламентських виборах 2012 року "Фронт змін" розраховує отримати не менше 20% голосів виборців, заявив Пишний.

"Соціологічні дослідження підтверджують, що українці мають різні симпатії серед опозиційних партій. Ідеться щонайменше про дві демократичні сили — "Батьківщину" і "Фронт змін". Вони можуть поборотися за місце в парламенті 2012 року. Можливо, також, "Свобода". Саме так і треба йти на вибори. Ми розраховуємо мінімум на 20 відсотків. Максимум — це спільний результат демократичних сил — щонайменше 226 голосів у Верховній Раді. Якщо Янукович отримає парламентську більшість, українська перспектива буде під величезним знаком питання", - вважає Пишний.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «Яценюк відмовився від пропозиції Януковича стати прем'єром - Пишний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути