пʼятниця, 25 листопада 2016 19:14

Я не святий: президент-утікач розказав про свої помилки та гроші

Я не святий: президент-утікач розказав про свої помилки та гроші
iPress.ua

Віктор Янукович розказав про свої помилки та запевнив: вивіз з України лише власні речі, а на рахунках у закордонних банках немає жодного цента.

Про це він сказав сьогодні під час прес-конференції у російському Ростові-на-Дону.

"Я наслухався багато образ за цей час. Брехні, відкритої і цинічної. Наприклад, коли це стосувалося загибелі мого молодшого сина. Я нічому не дивуюся. Ця влада прийшла в Україну на крові і брехні. Що стосується мене. Я справді здійснив низку помилок. Я не святий. Головна помилка - не зміг, не знайшов на той час у собі сил для введення військ і оголошення воєнного стану у країні. Це був єдиний спосіб тоді зупинити радикалів. Я не пішов на кровопролиття", - заявив екс-президент.

Мільярди у банках Янукович назвав "казковими".

"Що стосується грошей, якихось казкових, про які багато писали. Сьогодні в жодному банку світу не знайшли жодного цента моїх грошей. У мене не було і нема ніяких рахунків. Я нічого з України не вивозив, крім особистих речей, які були ручною поклажею. Розслідування, які тривають три роки, показали, що просто людей обманули. Люди зараз самі про це говорять", - додав Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович вдруге за день вийшов на публіку

25 листопада Святошинський райсуд Києва мав через Skype допитати колишнього президента Віктора Януковича. "Правий сектор" заблокував перевезення підозрюваних "беркутівців" до зали суду. Допит перенесли на 28 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Я не святий: президент-утікач розказав про свої помилки та гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути