вівторок, 24 грудня 2013 13:16

Я і ще 10 людей проходимо по статті "захоплення влади" - Яценюк

Я і ще 10 людей проходимо по статті "захоплення влади" - Яценюк
Арсеній Яценюк Фото: newsoboz.org

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляє, що він готовий до будь-якого розвитку подій, пов'язаних із звинуваченням лідерів опозиції у спробі державного перевороту.

"Якщо вони хочуть заарештувати, ми готові до будь-якого розвитку подій", - сказав він у вівторок на брифінгу в прес-центрі штабу національного опору .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович підписав закон про амністію учасників акцій протесту

Яценюк нагадав, що він і ще кілька членів опозиції проходять за ст. 109 КК України - "це стаття - захоплення державної влади".

При цьому він не уточнив, у якому статусі проходить по цій справі.

На думку лідера фракції, за цією статтею "повинні проходити Віктор Янукович та інші конституційні особи України, які захопили владу ... і неконституційно змінили Конституцію".

Відповідаючи на запитання журналістів, чи правда, що є кримінальне провадження про спробу державного перевороту, Яценюк сказав : "Так. Це не тільки правда. 109 - я стаття - захоплення державної влади. Там проходять Турчинов, Тягнибок, Яценюк і ще вісім людей". На уточнююче запитання, чи проходить у цій справі лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко, Яценюк сказав: "Треба дізнатися" .

Зараз ви читаєте новину «Я і ще 10 людей проходимо по статті "захоплення влади" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути