субота, 09 березня 2013 13:15

68 мільйонів вже коту під хвіст через цих ледацюг – Чечетов про блокування Ради опозицією

68 мільйонів вже коту під хвіст через цих ледацюг – Чечетов про блокування Ради опозицією
Фото: tsn.ua

Партія регіонів навряд чи буде застосовувати силовий сценарій розблокування парламенту, проте суспільство має знати, що через дії опозиції суспільство втратило великі кошти.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції Партії Михайло Чечетов.

Коментуючи можливість продовження блокування парламенту опозицією, політик зауважив: "Якщо опозиція надалі буде блокувати Раду, тим самим покаже, що вона не хоче аби Власенко захищав Тимошенко".

Відповідаючи на запитання, яку позицію прийме Партія регіонів в разі подальшого блокування опозиційними нардепами Верховної Ради, Чечетов пообіцяв: "Бити ми їх не будемо, солдат дитину не образить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Риторика Кличка – це технологія президентської виборчої кампанії - Фесенко

"Багато честі. Ми людям розповімо, які вони ледацюги – 68 мільйонів гривень вже коту під хвіст. У нас же ж країна не нормальна. Ці ледацюги – "Батьківщина", "Свобода" та  Удар, вони практично 68 мільйонів витягнули з кишень громадян, кошти, які можна було направити пенсіонерам, дітям, інвалідам, а з них героїв роблять", - висловив думку народний депутат від фракції Партії.

Нагадаємо, 6 березня Вищий адміністративний суд України позбавив депутатських повноважень народного депутата фракції "Батьківщина" Сергія Власенка. Пізніше лідер фракції Об'єднана опозиція Арсеній Яценюк заявив, що готовий оскаржити рішення Вищого адмінсуду у справі щодо позбавлення мандата Сергія Власенка в Європейському суді з прав людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Власенка стала сигналом для Заходу, що Янукович абсолютно не змінився - Горбач

На знак протесту проти переслідування свого колеги опозиційні депутати Верховної Ради у вівторок блокували роботу парламенту. Держдепартамент США, чиновники Європейського Союзу у своїх заявах висловили стурбованість через справу Власенка.

Раніше, глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що кожен день непрацюючого парламенту, з урахуванням вихідних і святкових днів, обходиться країні в 2,3 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «68 мільйонів вже коту під хвіст через цих ледацюг – Чечетов про блокування Ради опозицією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути