субота, 20 жовтня 2012 04:18

28 жовтня в календарі Гриценка буде днем звільнення від "окупантів"

28 жовтня в календарі Гриценка буде днем звільнення від "окупантів"
Анатолій Гриценко про підкуп виборців: Потім люди все втратять, і в судах наших точно не захистять себе. Фото: dni.com.ua

Один із лідерів Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко вважає, що людей залякали, тому їм необхідно пояснити, що в кабінці для голосування не буде встановлено камер.

Про це він повідомив в ефірі програми "Шустер. live".

Гриценко, говорячи про порушення в передвиборчій гонці зазначив, що велику роль відіграє підкуп виборців: "Я спочатку взивав до совісті, до гідності дотримання закону, до заповіді "Не вкради!", але бачу, що на багатьох не працює. Я тепер хочу закликати до страху, тому що по країні вже випадки є, коли ці бандити, не боюся так говорити, бо ці люди, які порушують закон, розносять по 150 гривень, потім беруть ваш паспорт і ідентифікаційний код, і вже були випадки, після виборів їх буде "море", коли люди про те не знають, на їхні документи оформляють кредит під заставу житла, квартири, машини. І потім люди то все втратять, і в судах наших точно не захистять себе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська Шустеру: "Ну я Вас дуже прошу, Савік, ну влаштуйте дебати"

За словами Гриценка, він хоче, щоб люди зрозуміли і більше не мали справи з тими, хто роздає гроші. "На жодній дільниці, ніде не буде камер, яка буде спостерігати за тим, як людина голосує. Ніде. Камера буде стояти тільки в загальній частині зали, де фіксується явка і видача бюлетенів. Кожна людина на дільниці, отам за шторочкою, буде зі своєю совістю, з ручкою і двома бюлетенями.  Не дайте себе залякати, ніхто не перевірить", - додав політик.

"Треба донести впевненість і позитив до людей, і тоді, точно, 28 жовтня, хто не бачив ще календар, у нас буде день звільнення України від окупантів, мирно і спокійно", - пояснив Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний текст угоди Об'єднаної опозиції та "Свободи"

Нагадаємо, 28 жовтня відбудуться парламентські вибори в Україні.

Зараз ви читаєте новину «28 жовтня в календарі Гриценка буде днем звільнення від "окупантів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути