четвер, 04 квітня 2013 04:04

240 депутатів-анонімів поскаржились на опозицію

240 депутатів-анонімів поскаржились на опозицію
Фото: volynpost.com

241 народний депутат готовий до конструктивної роботи у Верховній Раді і закликає колег з опозиції припинити спілкування за допомогою ультиматумів і шантажу. Про це йдеться у зверненні нардепів до громадян України, поширеному в середу, 3 квітня, прес-службою парламенту.

"Ми, народні депутати України, які підписали це звернення, як і ви, обурені тим, що у Верховній Раді замість плідної законодавчої роботи відбуваються постійні блокування, висловлюються ультиматуми і екстремістські заклики", - йдеться у зверненні. Ті, хто підписалися під зверненням парламентарії також не оминули увагою "ганебний інцидент", що стався біля парламенту 2 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" розповів в чому сила та слабкість опозиції

"Ми вимагаємо від опозиції: утіхомірте своїх прихильників, розкажіть їм, що в жінок не можна кидати каміння, незважаючи на їх партійну приналежність. Будьте, зрештою, хоча б просто чоловіками", - волають автори звернення до опозиційних сил та їх прихильників. Депутати переконані, що так далі тривати не може і "цьому потрібно покласти край". У прес-службі Верховної Ради заявили, що під зверненням поставили свої підписи 241 народний депутат України. Однак в обігу немає прізвищ тих, хто підписався і не вказується їх фракційна приналежність.

Нагадаємо, у Верховній Раді три опозиційні фракції - "Батьківщина" (99 депутатів), "УДАР" (42 депутати) і "Свобода" (36 парламентаріїв). Найбільша фракція у Партії регіонів (208 депутатів). У фракцію Компартії входять 32 парламентарія. Крім того, 27 депутатів є позафракційними.

Зараз ви читаєте новину «240 депутатів-анонімів поскаржились на опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути