пʼятниця, 15 липня 2011 17:16

13-річну дівчинку задавила працівниця митниці

13-річну дівчинку задавила працівниця митниці

14 липня о 19.20 в селі Серебрія Могилів-Подільського району на Вінниччині інспектор митної служби на авто "Шевроле-Авео" збила 13-річну Владлену Вапіуліц. Дитина померла в реанімаційному відділені райлікарні, повідомляє ДАІ Вінниччини.

44-річна водійка - інспектор Вінницької митниці в місті Могилів-Подільський. Жінка сама виховує двох дітей. Їхала в Серебрію до своєї матері, там відправляли 40 днів з дня смерті бабусі інспекторки.

"Владлену мати попросила сходити до сусіда. На дорозі у неї нога підвернулася, і вона прямо під колеса машини впала, - каже сільський голова Серебрії Володимир Книш. - Вона єдина донька у матері, батько з ними не живе".

За висновками правоохоронців ця аварія — нещасний випадок.

"Дитина була взута у слизьке взуття. Невдало ступила на мокру траву, посковзнулася, та впала на проїжджу частину. Це якийсь злий рок, що саме у цю секунду проїжджало "Шевроле", - коментують в прес-центрі обласної ДАІ.

Владлену Вапіуліц поховають на сільському кладовищі 16 липня.

Зараз ви читаєте новину «13-річну дівчинку задавила працівниця митниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути