середа, 20 червня 2012 17:46

"Тимошенко привезли в інвалідному візочку"- Сас

 "Тимошенко привезли в інвалідному візочку"- Сас
Сергій Сас каже, що Тимошенко має хворобливий вигляд. Фото: politrada.com

Народний депутат "бютівець" Сергій Сас дві з половиною години спілкувався із ув'язненою екс-прем'єкою Юлією Тимошенко.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів сам "бютівець".

"Я був у неї разом із Андрієм Анатолійовичем Кожем'якіним. У лікарні для цього є спеціальна кімната на 9 поверсі. Це приміщення десь 3 на 4 метри. Є ліжечко, кушетка, стіл. Коли ми зайшли, Юлія Володимирівна вже лежала на ліжку, а поряд стояв інвалідний візочок. На ньому її туди привезли", - розповів він.

За його словами, Юлія Тимошенко має хворобливий вигляд, але зі стану голодування вже вийшла.

"Хоча відчувалося, коли вона лежить, в неї є певні больові симптоми. Вона всі 2,5 години лежала на спині. Вона і досі заплітає косу, бо ніхто вже не може уявити її без неї. Косичка спадала на плече.  Якщо говорити про психологічний стан, то він мене вчергове вразив — вона оптиміст, тримає руку на пульсі всіх подій. Дізнається все по телевізору та від інших захисників. Має вдосталь часу, щоб все аналізувати, що відбувається в політиці", - зауважив "бютівець".

Він зазначив, що під час зустрічі торкалися заяви першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, що Тимошенко замовила вбивство нардепа Євгена Щербаня.

"Вона розцінила це як команду розбитися в ліпьошку і вишукати докази її злочинної діяльності. Безумовно, зрозуміло, що це політичне замовлення і Тимошенко до цієї справи не має відношення. От таке враження, що вся Генпрокуратура тільки на це і працює, щоб з архівів, де десятки тисяч томів усіляких справ є опосередковано до яких дотична Тимошенко, витягти на світ Божий. Якщо проти Тимошенко порушити не тільки сім справ, які є вже, а 77, то нікого вже не переконаєш, що вона є злочинцем", - розповів Сас.

За словами Саса, обговорювали із Тимошенко і  тему перебіжчиків з фракції "БЮТ"-"Батьківщина" та майбутній список.

"Говорили, щоб поза увагою не залишилися люди, хто не зрадив, не продався. Її хвилює ситуація, коли 50 наших колег "стушкувалися" і попросила, щоб у майбутньому цього не було. Ми розуміли, що деталі в тій кімнаті обговорювати не можна, бо там іде прослуховування", - додав він.

Зараз ви читаєте новину « "Тимошенко привезли в інвалідному візочку"- Сас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути