пʼятниця, 06 вересня 2013 13:01

Єфремов запевнив, що у фракції ПР немає розколу

 Єфремов запевнив, що у фракції ПР немає розколу
Фото: ukrinform.ua

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запевнив, що розколу цієї політичної сили в парламенті немає, і порадив не "шукати чорного кота в темній кімнаті".

Про це нардеп заявив на брифінгу.

"Не шукайте чорного кота в темній кімнаті, його там немає. У нас немає проблем взаємовідносин у фракції щодо голосування по тих чи інших законопроектах", - наголосив Єфремов.

За його словами, неголосування деяких депутатів від ПР за євроінтеграційні закони у четвер пов'язано лише з людським фактором. "У нас є лише одне - людський фактор, коли під час голосування депутат на щось відволікся, або спілкувався з журналістами в кулуарах", - зауважив він.

Єфремов також наголосив, що нардеп В'ячеслав Богуслаєв образився на те, що його записали до "опозиціонерів" євроінтеграційних законів.

"Я мав розмову з Богуслаєвим і можу чітко сказати, що він за євроінтеграційні закони. Але є одне "але", яке ми повинні розуміти. Деякі підприємства працюють за певними технічними стандартами, і підписуючи договір з іншими країнами на державному рівні, ми повинні розуміти, що зміна стандартів передбачає певний час для наших підприємств, аби підлаштуватися", - зазначив Єфремов, маючи на увазі "Мотор Січ", яку очолює Богуслаєв.

Зараз ви читаєте новину « Єфремов запевнив, що у фракції ПР немає розколу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути