середа, 22 січня 2014 21:18

"Я не збираюсь суперничати. Треба буде йти під кулі, я піду" - Кличко

 "Я не збираюсь суперничати. Треба буде йти під кулі, я піду" - Кличко
Фото: novostey.com

Лідер фракціії УДАР Віталій Кличко виголосив, що збирається бути до останнього з народом, і якщо доведеться, що йти під кулі, він це зробить. Про це він сказав, виступаючи на Майдані, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Вимоги знають всі. Неодноразово ці вимоги озвучувались. Головне — ми не хочемо існувати, ми хочемо жити в нормальній країні", - наголосив він.

За його словами, люди приходять сюди боротись за своє майбутнє. "Питання євроінтераграції відійшло на другий план, питання незаконого розгону студентів відійшов у сторону також", - сказав він, додавши, що люди прийшли аби змінити владу.

Він припустив можливість відставки уряду та скасування проголосованих 16 січня законів.

Окрім того, Кличко сказав, що багато людей ставить питання єдиного лідера: "Я не збираюсь суперничати" "Я єдине можу сказати. Я з Вами, тут на площі. Треба буде йти і боротись, я буду разом з Вами, бо є надія в мене. Треба буде йти під кулі, я піду", - наголосив він. Люди це зустріли із оплесками та схвальними вигуками.

Зараз ви читаєте новину « "Я не збираюсь суперничати. Треба буде йти під кулі, я піду" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути