Ексклюзиви
понеділок, 13 січня 2014 14:14

Люди з антимайдану вимагають прийняти бюджет і бояться, що їм не виплатять зарплати
16

Фото: Фото: Тарас Подолян

Люди приїхали мітингувати у столичний Маріїнський парк на підтримку партії регіонів, оскільки переживають, що їм не виплачуватимуть соцвиплати та зарплати. Тому мітингувальники вимагають затвердити бюджет на 2014 рік.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповіла мітингувальниця Ганна Вернацька. Вона приїхала мітингувати на 4 дні з смт Єрки Черкаської області.

"Розумієте, я дуже переживаю за те, щоб прийняли бюджет. Я безпартійна, але подивилася, що завжди у всі роки у нас був бюджет і я на щось сподівалась. Щомісяця до 5 числа завжди на мою дитину були кошти, бо в мене дитина-інвалід. Сьогодні 13 число і дитина п'є таблетки. Мені немає до кого звертатися і ні в кого позичати. У дитячому садочку не буде чим годувати дітей. Будемо зносити селом картоплю, вчителям не буде зарплати", - розповіла Вернацька.

Також вона повідомила, що у її селі мешканці готові своїм коштом найняти автобуси і приїхати підтримати президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опубліковано фотографії "беркутівців", які звірствували під Святошинським судом

"Ми обирали президента і парламент. Довірили голос їм. Якби більшість з них не голосували, то вони би при владі не були. Влада не може нічого зробити, тому що їм не дають. А ми приїхали своєю присутністю підтримати їх, постоїмо один-два дні, але це вирішить долю цілого року. Я приїхала розібратися яка тут обстановка, якщо треба приїду розкажу у селі і люди готові будуть приїхати мітингувати на скільки треба часу", - сказала вона.

На її думку Майдану стояти вже немає сенсу, а конфлікт з владою треба було вирішувати протягом одного тижня.

За інформацією кореспондента, на встановленій сцені антимайдану розміщено банер "Бюджет 2014 — запорука стабільності і економічного зростання".

Нагадаємо на мітинг у Маріїнському парку планують звести до 10 тисяч осіб з усіх регіонів. Наразі тут мітингує близько тисячі людей. Проте на огороджену міліцією територію мітингу постійно колонами підходять нові мітингувальники.

Зараз ви читаєте новину «Люди з антимайдану вимагають прийняти бюджет і бояться, що їм не виплатять зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

115

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути