пʼятниця, 10 січня 2014 16:43

Герман подарувала Кравчуку на ювілей бордовий шалик
15

Фото: Фото: Тарас Подолян

Сьогодні першому президенту України Леоніду Кравчуку виповнилося 80 років.

В день народження ювіляр відкрив фотовиставку "Леонід Кравчук: 80 років з Україною" у столичному Мистецькому Арсеналі. Тут же він приймав привітання із днем народження.

"Відверто скажу,  не знаю, в який день я народився. Казала мати, що я народився в різдвяні свята. Також мати казала, що хрестили мене 10 числа і в метрику священик записав не день народження, а день хрещення. Можливо, мій день народження вже минув. Але святкувати ніколи не пізно", - сказав Леонід Кравчук.

"Мій цьогорічний день народження насичений спогадами, роздумами про нинішнє  і завтрашнє життя. В цей день багато думаю про свою родину, своїх близьких. Я дуже щасливий, що дожив до цього віку і сподіваюся, житиму  ще тривалий час і братиму участь у всіх процесах, що відбуваються в Україні", - додав ювіляр.

Привітати Кравчука з іменинами прийшло кілька сотень людей. Вони вишикувалися в чергу, аби вручити ювіляру подарунки. Дарували квіти, книжки і картини.

"Подарувала йому шалик. Він темно-бордового кольору із кашеміру. Думаю, він йому пасуватиме. У Леоніда Макаровича блакитні очі і він дуже любить сині кольори. Синя пальто із бордовим шаликом — це буде дуже гарно", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua Ганна Герман.

"Коли вручала подарунок Леоніду Макаровичу, побажала, щоб жінки так вилися навколо його шиї як той шалик", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Герман подарувала Кравчуку на ювілей бордовий шалик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути