середа, 08 січня 2014 20:58

Міліції потрібна Чорновол для проведення подальших слідчих дій

Міліції потрібна Чорновол для проведення подальших слідчих дій
Тетяна Чорновол Фото: korrespondent.net

Заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олександр Гнатів заявив, що міліція здійснила всі необхідні слідчі дії в кримінальному провадженні про побиття журналістки Тетяни Чорновол, які можна було проводити без участі потерпілої. Решта процесуальних діх можна здійснювати лише за участі журналістки.

"Ми чекаємо, коли Тетяна Чорновол буде виписана з лікарні, адже без її участі неможливо провести слідчий експеримент, одночасні допити, впізнання підозрюваних. Це дуже важливо для встановлення істини у справі та перевірки показань підозрюваних", - цитує Гнатіва в середу прес-служба МВС.

За його словами, розслідування кримінального провадження за фактом нападу на Чорновол триває. Слідство знайшло підозрюваних, допитало багато свідків, також вивчені відеозаписи. Крім того, правоохоронці призначили більше двох десятків експертиз, результати яких вони поступово починають отримувати.

Гнатів підкреслив, що на сьогоднішній день всі слідчі дії, які можна було здійснити без участі потерпілої, вже виконані. Він також зазначив, що слідство має інформацію від лікарів медустанови, в якому перебуває на лікуванні Чорновол, про те, що зараз за станом здоров'я потерпіла потребує амбулаторне лікування і може бути виписана. Однак вона за власним бажанням продовжує перебувати на стаціонарному лікуванні.

Як повідомлялося, в ніч на 25 грудня 2013 року біля Борисполя (Київська обл.) була побита журналістка і активістка Тетяна Чорновол.

Зараз ви читаєте новину «Міліції потрібна Чорновол для проведення подальших слідчих дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути