Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2012 14:34

Лідери ЄС не хочуть зустрічатися з Януковичем через Тимошенко - ЗМІ

Лідери ЄС не хочуть зустрічатися з Януковичем через Тимошенко - ЗМІ

Лідери Євросоюзу не мають наміру проводити офіційні зустрічі з президентом України Віктором Януковичем під час саміту в Давосі.

Про це ЛІГАБізнесІнформ повідомив джерело в Єврокомісії. За словами джерела, таке рішення було ухвалено у зв'язку з невдоволенням тим, що відбуваються в Україну, зокрема ситуацією навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

За словами співрозмовника, останній місяць українські дипломати намагалися домогтися від Брюсселя згоди на такі зустрічі, проте не досягли успіху.

"У Віктора Януковича буде можливість поговорити з лідерами Євросоюзу в кулуарах саміту, або при випадковій зустрічі в коридорі, але спеціально організовані зустрічі поки в наших планах не значаться", - зазначило джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Партії регіонів відвертаються європейські партнери

Тим часом, в Адміністрації президента підтвердили плани глави держави взяти участь у ланч-конференції в Давосі, проте якої-небудь інформації про можливі зустрічі на вищому рівні на цей момент немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франція змусить Януковича відповідати за Тимошенко

Нагадаємо, в п'ятницю, 27 січня 2012 року, у швейцарському Давосі Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проведуть 8-ту Українську ланч-конференцію, приурочену до щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму. Очікується, що на ланчі буде присутній президент України Віктор Янукович. Ключовою темою 8-го Українського ланчу стане обговорення майбутніх перспектив України в контексті європейського та глобального розвитку.

Зараз ви читаєте новину «Лідери ЄС не хочуть зустрічатися з Януковичем через Тимошенко - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути