понеділок, 21 листопада 2011 11:25

Томенко попросив Попова розібратися з парканом під Радою

Томенко попросив Попова розібратися з парканом під Радою

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко направив звернення голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову з проханням демонтувати сумновідомий паркан біля Верховної Ради.

У своєму зверненні віце-спікер наголосив, що встановлення двометрового паркану біля будівля парламенту суспільство сприйняло як зневагу до себе, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Він нагадав, що після кількох місяців дискусії стосовно його встановлення у Верховній Раді не знайшлося жодного депутата, який би вітав таке рішення. Більше того, як з'ясувалося, Верховна Рада ні фінансово, ні організаційно не має до цього жодного відношення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без паркану під ВР стало легше дихати - Григорович

Томенко нагадав, що згодом і КМДА також заявило, що не має жодного відношення до появи паркану і врешті-решт знайшовся відповідальний "стрілочник" – Печерське управління зелених насаджень, яке нібито встановило його для огорожі Маріїнського парку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати від НУ-НС та БЮТ розпиляли болгаркою паркан під ВР

Зважаючи на те, що ця структура знаходиться в системі підпорядкування КМДА, Томенко попросив керівництво міськадміністрації вирішите питання з демонтуванням паркану.

"Було б доцільним і правильним розставити всі крапки над "і" та нарешті демонтувати паркан біля будівлі українського парламенту, повернувши ситуацію у звичне русло", - резюмував віце-спікер.

Зараз ви читаєте новину «Томенко попросив Попова розібратися з парканом під Радою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути