вівторок, 26 липня 2011 19:10

У Полтаві до Азарова не пустили журналістів

У Полтаві до Азарова не пустили журналістів

Сьогодні з офіційним візитом Полтаву відвідав прем'єр-міністр України Микола Азаров. Напередодні його приїзду місцевих підприємців змусили прибирати підпорядковану їм територію.

"Подзвонили з обласної адміністрації і сказали весь газон біля підприємства постригти", - говорить один з  керівників приватної фірми.

З аеропорту Азаров вирушив на відкриття нового хлібопекарського комплексу "Кулиничівський" на окраїні обласного центру по вул. Половка. На зустрічі з прем'єром не було більшості місцевих журналістів. На хлібопекарський комплекс з ним поїхали лише працівники обласного телебачення та інтернет-видання. Азаров сказав їм, що в Україні більшатиме кількість подібних комплексів.

"Мені хочеться зробити так , щоб такі комплекси були по всій країні. Ми доб'ємося цього. Впровадження таких технологій допоможе нам зекономити на газі. На старих пекарнях вартість газу в собівартості хліба 15 – 17%. На новому комплексі усього 2%", - сказав він.

Прем'єр-міністр також побував на агрофірмі "Маяк" у Котельві. Це зразкове в області м'ясо-молочне підприємство. З райцентру до Полтави повернувся після обіду. В обласному центрі через приїзд Азарова по вул. Фрунзе відключили світлофори, інспектори ДАІ регулювали рух транспорту. На перехрестях в обід утворювалися великі затори.

За місяць до цього прем'єр-міністр заборонив зупиняти транспорт під час руху його кортеджу.

О 14.00 Азаров вирушив на інтерв'ю до обласної телекомпанії. Решту журналістів до прем'єра знову не пустили. Місцевий чиновник анонімно розповів, напередодні до приміщення телекомпанії приїхали працівники СБУ.

"Вони встановили жорстку охорону і нікого не пускали. Журналістам сьогодні потрапити до Азарова на інтерв'ю було нереально", - сказав чиновник.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві до Азарова не пустили журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути