понеділок, 11 липня 2011 10:43

Помічник нардепа Тимошенко побив фотографа Gazeta.ua

Помічник нардепа Тимошенко побив фотографа Gazeta.ua

Помічник народного депутата від БЮТ Віктора Тарана Володимир Медведєв побив під Печерським судом фотографа Gazeta.ua і "Газети по-українськи" Андрія Шматова.

Про це повідомив з місця події кореспондент Gazeta.ua. За словами свідків, Шматов стояв перед входом до арки, яка веде до будівлі Печерського суду і фотографував приїзд Юлії Тимошенко.

У натовпі в нього випав фотооб'єктив. Шматов нахилився, щоб його підняти. У цей час Медведєв схопив його за горло і притиснув до стіни, після чого декілька разів вдарив по обличчю. На обличчі журналіста залишилось три садна.

Разом з тим, на брифінгу, який дала Тимошенко перед дверима Печерського суду, її запитали: "Чому ваш охоронець вдарив фотографа?" Вона запевнила, що це абсолютно неможливо, і потім перепитала у кореспондента Gazeta.ua, хто кого вдарив.

Лідер "Батьківщини" підійшла до фотографа, вибачилась і сказала: "Це абсолютно неприпустимий випадок". Потім Тимошенко звернулась до Медведєва з вимогою: "Вибачся".

У свою чергу, помічник нардепа, який вдарив Шматова, розповів, що тримав у руці жіночу сумочку Тимошенко з її документами. На його думку, це була запланована "брудна провокація".

"Цей чоловік (фотограф - ред.) чомусь протиснувся між мною і стінкою. Я бачив його руку в сумці. Я його відсторонив. Ніхто його не бив", - зауважив Медведєв.

На запитання, чи не хоче він вибачитись, він заявив, що охороняв речі Тимошенко і вибачатись йому немає за що.

"Я розумію, що ви заздалегідь усе продумали", - додав помічник Тарана.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилась інформація про те, що народні депутати від БЮТ застосовували фізичну силу стосовно противників екс-прем'єра Юлії Тимошенко у залі Печерського суду 29 червня.

 

Зараз ви читаєте новину «Помічник нардепа Тимошенко побив фотографа Gazeta.ua». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути