Ексклюзиви
понеділок, 04 липня 2011 20:41

У Партії регіонів є депутат-безхатченко

У Партії регіонів є депутат-безхатченко

Народний депутат з Партії регіонів Василь Чуднов - один з небагатьох членів Верховної Ради, які надали "Делу" дані про свої доходи.

За наданими депутатом документами про доходи в 2010 році, сумарні надходження на його особистий бюджет в минулому році склали 226,8 тис. грн. З цієї суми 192 тис. грн. - депутатська зарплата, ще 34,8 тис. грн. - матеріальна допомога на оздоровлення.

Згідно з офіційною декларацією, у Чуднова немає ні машин, ні житла. При цьому квартир, будинків, гаражів не задекларовано навіть у власності дружини народного обранця.

Неясно, де жив народний депутат з січня по березень 2010 року (до того, як він пройшов у парламент і зміг поселитися за держрахунок у депутатській готелі). Адже в розділі "Зобов'язання фінансового характеру", який містить декларація про доходи депутата за 2010 рік, він не вказав ніяких даних про орендні платежі за минулий рік.

Все, чим може "похвалитися" його родина з цінного майна - дві ділянки (на 24 сотки і на 8 соток), а також два автомобілі, записані на дружину народного обранця (Lexus DX 470 і Mercedes Vito). Дохід дружини Чуднова в 2010 році склав 11300 грн. Ці гроші вона отримала в результаті своєї підприємницької діяльності.

Раніше повідомлялося, сукупний дохід генпрокурора Віктора Пшонки у 2010 році склав 853 тисячі гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів є депутат-безхатченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути