вівторок, 14 червня 2011 19:59

"В Україні надто багато демократії" - Кисельов

"В Україні надто багато демократії" - Кисельов

В Україні надто багато демократії. Про це ЛІГАБізнесІнформ заявив народний депутат з фракції Партії регіонів Василь Кисельов, коментуючи звіт міжнародної правозахисної організації Freedom House "Сигнал тривоги: на захист демократії в Україні", в якому висловлюється стурбованість концентрацією влади в Україні в руках Партії регіонів.

"Партія регіонів жорстко взяла владу в країні і наводить порядок. Я це тільки вітаю", - підкреслив Кисельов.

"Я все життя був і залишаюся прихильником авторитарного стилю управління державою. Занадто багато демократії, занадто багато бедламу в країні. А дехто ще плутає демократію з вседозволеністю, чинить безвідповідально", - зазначив регіонал.

В якості прикладу нардеп навів заяву третього президента України Віктора Ющенка, в якому він закликав не виконувати домовленості щодо газу 2009 року.

"Так я хочу запитати: чого ж ти, президент Ющенко, не вніс на наступний день після підписання Тимошенко цього договору проект про її звільнення з посади прем'єр-міністра? Ми б усієї Радою підтримали цю пропозицію. І тоді було б простіше ставити питання по цьому догову - чому підписали, чим керувалися, чиї інтереси відстоювали. Світ побачив би, за що саме Тимошенко зняли з роботи. А сьогодні "в порожній слід" він розпочинає цей договір критикувати", - сказав регіонал.

Нагадаємо, міжнародна правозахисна організація Freedom House рекомендує президенту Віктору Януковичу звільнити міністра освіти Дмитра Табачника.

Зараз ви читаєте новину «"В Україні надто багато демократії" - Кисельов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути