понеділок, 30 травня 2011 18:03

У Шкіля кажуть, що не бачили "алкогольного" висновку медиків

У Шкіля кажуть, що не бачили "алкогольного" висновку медиків

"Бютівця" Андрія Шкіля 27 травня виписали з лікарні.

Про це Gazeta.ua повідомив один з помічників депутата Ярослав Циганін.

"Його виписали у п'ятницю, але він перебуватеме під подальшим спостереженням лікарів. Зараз він на домашньому режимі", - сказав він.

За його словами, документів, які б підтверджували наявність алкоголю у крові депутата під час ДТП, поки що ніхто не бачив.

"Про те, що в його крові було знайдено алкоголь, ми дізналися з засобів масової інформації. На руках у нас немає висновку медиків - скільки було в його крові алкоголю, і чи був він взагалі - нам його не надали. Тому все це на рівні чуток. Щодо реакції Шкіля - ніби то він категорично не згодний з таким висновком медиків і буде його оскаржувати - також невідомо, коли і кому він це заявляв. Невідомо, що то за джерело у МВС. Як буде сказано - слідчий такий-то заявив, що було встановлено, що у громадянина Шкіля було виявлено в крові стільки-то проміль алкоголю - тоді можна буде говорити, що це більш-менш офіційна інформація. Зараз же щось стверджувати - юридично некоректно", - зазначив помічник.

Нагадаємо, 7 травня Шкіль потрапив у ДТП, отримав ушкодження грудної клітини та легенів. Його відвезли до реанімації. 30 травня джерело у МВС повідомило, що, згідно з висновками медиків, у крові нардепа на момент ДТП виявлено алкоголь.

Зараз ви читаєте новину «У Шкіля кажуть, що не бачили "алкогольного" висновку медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути