понеділок, 16 травня 2011 18:37

Москаль розповів, що таке "Русское единство"

Москаль розповів, що таке "Русское единство"

Народний депутат від "Народної самооборони" Геннадій Москаль вважає, що зміг би переконати членів партії "Русское единство" не їхати до Львова на 9 травня, якби його про це попросили.

Про це він зазначив у коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, Москаль заявив: "Я особисто знаю представників "Русского единства" - за прізвищами та в обличчя. Це не є така екстремістська партія, як "Родина". Там абсолютно нормальні і адекватні люди. Можливо, їх використали. Можливо, вони десь політично помилялись. Але якби до мене звернулись, я б особисто поїхав до Криму і гарантую, що переконав би "Русское единство" нікуди не їхати".

Разом з тим, нардеп визнав, що представники проросійських організацій мали право приїхати до Львова, адже діє право вільно пересуватись територією України.

"Але при цьому їм слід було вести себе у рамках закону. А вони - зі своїм уставом до чужого монастиря... Я проти того, щоб в Криму, наприклад, презентували книгу про дивізію "Галичина", УПА, як то роблять деякі праворадикальні сили. Ну, не розуміють там цього. Це все рівно, що з Криму приїхали до Львова з презентацією національно-культурного розвитку кримських татар. Усі б стояли і стискали плечима. Можливо, з толерантності промовчали б... Кожний повинен святкувати свято на своїй території. Не лізьте на чужу територію", - наголосив Москаль.

Нагадаємо, 9 травня у Львові святкові урочистості з нагоди Дня перемоги переросли у зіткнення між членами проросійських партій "Русское единство" і "Родина" та представниками партії ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Москаль розповів, що таке "Русское единство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути