субота, 27 липня 2013 15:11

Янукович хрестився і обіймався з Путіним, а той чухав потилицю - урочистий молебень до річниці Хрещення
49

Президент Віктор Янукович взяв участь в урочистому молебні з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі, повідомляє прес-служба президента.

До участі в молебні приєдналися президент Республіки Молдова Ніколає Тімофті, президент Російської Федерації Володимир Путін, президент Республіки Сербія Томіслав Ніколич, глави церковних делегацій, які прибули для участі в урочистостях на запрошення президента України.

Перед початком заходу відбувся обмін короткими привітаннями між главами держав. Президенти поспілкувалися з Предстоятелем Української Православної Церкви, Митрополитом Київським і всієї України Володимиром.

Урочистий молебень на Володимирській гірці біля пам'ятника Святому рівноапостольному князю Володимиру спільно відправили предстоятелі Помісних православних церков та глави церковних делегацій.

Після завершення урочистостей президент України, а також глави держав, які прибули на святкування, приклалися до мощей та ікони Святого рівноапостольного князя Володимира.

Зараз ви читаєте новину «Янукович хрестився і обіймався з Путіним, а той чухав потилицю - урочистий молебень до річниці Хрещення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

335

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути