вівторок, 14 лютого 2017 00:25

"У хлопця квартира в кредит у центрі Києва, а йому ще й піджак порвали"

Автор: ФОТО З САЙТА www.unian.net
  Народні депутати розбороняють колег із ”Блоку Петра Порошенка” Сергія Лещенка й Івана Мельничука в сесійній залі парламенту 9 лютого. Під час розгляду нової редакції закону про Конституційний суд та виступу депутата від БПП Руслана Князевича Лещенко та Мельничук влаштували бійку. Лещенку порвали піджак. При цьому він ударив опонента в обличчя
Народні депутати розбороняють колег із ”Блоку Петра Порошенка” Сергія Лещенка й Івана Мельничука в сесійній залі парламенту 9 лютого. Під час розгляду нової редакції закону про Конституційний суд та виступу депутата від БПП Руслана Князевича Лещенко та Мельничук влаштували бійку. Лещенку порвали піджак. При цьому він ударив опонента в обличчя

— Сергій Лещенко зайшов до парламенту за списком "Блоку Петра Порошенка". Почав поливати брудом партію, президента та прем'єр-міністрів. У 99 процентах випадків абсолютно безпідставно, — говорить народний депутат від БПП 48-річний Іван Мельничук.

9 лютого побився з Сергієм Лещенком у Верховній Раді.

— Лещенко давно перейшов межу. Я довго за цим спостерігав і терпів, — продовжує Мельничук. — Наші депутати в комітеті з протидії корупції заявили голові комітету, що потрібно припинити дешевий піар і самомилування. Бо останнім часом комітет перетворився в шоу одного актора. Щоб заявити про свою позицію, не приходили на останні три засідання комітету. Я виступив у Верховній Раді з цього приводу. А за годину-півтори побачив пост Сергія Лещенка в "Фейсбуку". Він зовсім по-іншому виклав ситуацію. Нібито нам дали вказівку з Банкової (на цій вулиці розташована Адміністрація президента. — ГПУ) не ходити на комітет. Я підійшов до Лещенка за поясненнями. Він сказав, дізнався про це від одного з наших депутатів у комітеті: "Це не повинно вас хвилювати. Можу подавати інформацію, як хочу й куди хочу. Це моя сторінка. Буду писати там усе, що вважаю за потрібне".

— Я не звик, коли хтось когось обливає брудом і потім за це не відповідає. Можна говорити конструктивні речі, заявляти свою позицію. Але за брехню треба питати, — каже Мельничук. — Лещенко має постійно бути в інформаційному просторі. Якщо в нього не вистачає новин, то вигадує їх. Подає це "за моїми джерелами", "мені стало відомо".

Сергій критикує БПП, однак не виходить із фракції. На сайті Верховної Ради можна подивитися присутність депутатів на засіданнях. Пропуски у Мельничука — один-два відсотки, Лещенка — ­­13–­29 процентів. Сергій, мабуть, забув, що він — не журналіст, а депутат.

Під час бійки Сергію Лещенку відірвали рукав піджака. Стилісти кажуть, такий костюм коштує 17–20 тис. грн.

Користувачі соцмереж активно обговорювали ситуацію.

"У хлопця квартира в кредит у центрі Києва, а йому ще й піджак порвали" — написав у "Фейсбуку" 30-річний Дмитро Жовнерик.

"Новий стиль парламентського діалогу від БПП — депутат Мельничук накинувся на депутата Лещенка в залі Верховної Ради за пост у "Фейсбуку", — пише народний депутат Олексій Рябчин, 33 роки.

Зараз ви читаєте новину «"У хлопця квартира в кредит у центрі Києва, а йому ще й піджак порвали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути