пʼятниця, 20 листопада 2009 08:09

Троє кандидатів у президенти взяли другий шлюб із журналістками

У поданій до Центрвиборчкому декларації про доходи за минулий рік кандидат у президенти 49-річний Сергій Тігіпко членом своєї сім"ї записав Тігіпко Наталію Іванівну. Хоча в інтерв"ю розповідає, що вони розлучилися. Вже п"ять років як він одружений з 36-річною Вікторією Лопатецькою. У них народився син. Пара почала зустрічатися, коли Тігіпко ще жив із Наталією.

— Це стара декларація, — єдине, що каже на таку невідповідність Тігіпко.

За неправильно подані чи неповні дані кандидата в президенти можуть зняти з реєстрації, зазначено в законі.

Із першою дружиною Сергій Леонідович познайомився в Дніпропетровську.

— Я розлучився не тому, що перша дружина була погана, а життя не вдалося. Ні, все у нас було добре. Але є відчуття після 40: як, уже все?! Воно штовхає чоловіків на руйнування того, що є, і створення нового. Такий самообман — ти хочеш прожити ще одне життя, — пояснює. — Ти отримуєш друге життя: поруч інша жінка, ти переживаєш нові емоції, врешті-решт, народжуються діти — і ти знову отримуєш свіжі відчуття.

Кандидат у президенти 50-річний Михайло Бродський має другий шлюб із Світланою, 29 років. З нею почав зустрічатися, живучи в шлюбі з першою дружиною.

Кандидат у президенти, "нунсівець" 52-річний Анатолій Гриценко пішов від дружини до журналістки 41-річної Юлії Мостової.

Журналістка Ірина — друга дружина кандидата в президенти, нардепа-"нунсівця" 58-річного Юрія Костенка. Познайомилися  вони під час виборчої кампанії 1994-го, коли Ірина брала в Костенка інтерв"ю для радіо "Свобода".

Лідер Компартії 57-річний Петро Симоненко має другу дружину 31-річну журналістку Оксану Ващенко. В січні вона народила йому доньку Марію. А лише в травні він зміг розлучитися зі своєю першою дружиною — Світланою, з якою прожив 36 років. Два місяці тому Петро Миколайович узяв з Оксаною офіційний шлюб.

Перша леді країни 48-річна Катерина Ющенко — друга дружина 55-річного Віктора Ющенка. Вони познайомилися 1993-го в літаку, що прямував до Сполучених Штатів. Перша дружина Ющенка — Світлана живе під Києвом.

Кандидат у президенти, голова Верховної Ради 53-річний Володимир Литвин 30 років живе з дружиною Тетяною. Вона — домогосподарка.

За місяць 40-літній ювілей подружнього життя святкуватиме кандидат у президенти, лідер Партії регіонів 59-річний Віктор Янукович. Із дружиною Людмилою, 60 років,  він  познайомився під час роботи на Єнакіївському металургійному заводі. Вона розвантажувала цеглу, й одна впала їй на ногу. Тодішній газівник Віктор поспішив жінці на допомогу.

44 роки в парі лідер Соцпартії Олександр Мороз, 65 років, зі своєю дружиною Валентиною. Вона понад 30 років прикута до інвалідного візка, хворіє на розсіяний склероз.

Дружина кандидата в президенти 35-річного Арсенія Яценюка старша від нього на чотири роки. Із Терезією вони познайомилися на вечірці в банку.

Лідер "Свободи" 40-річний Олег Тягнибок з дружиною Ольгою познайомився наприкінці 1980-х. Відтоді вони разом. Ольга — лікар-епідеміолог.

Депутат Київради 35-річний Олександр Пабат одружений 10 років. Дружину вгледів на вулиці.

У 48-річного мера Ужгорода Сергія Ратушняка теж єдина дружина Марина. Вона — його уповноважена особа під час виборчої кампанії.

По одному шлюбу мають кандидати 63-річний Василь Противсіх та юрист Олег Рябоконь, 35 років.

"Чоловік інтуїтивно шукає кращого порадника"

— Боязнь змінювати дружин була в політиків за радянських часів. Тоді райкоми і профкоми казали, чи ти можеш розлучатися, чи ні. Зараз вже ніякий партком не буде залазити до тебе в ліжко, — каже заступник секретаря Ради нацбезпеки й оборони 60-річний Дмитро Видрін. — Також на чоловіків-політиків діє біологічний бік. Іде боротьба не тільки за молодість дружини, а й за те, щоб вона була сучасніша. Щоб могла стати порадницею. Бо від жінки похилого віку важко дочекатися, що вона щось порадить. Тому чоловік інтуїтивно шукає не тільки кращого сексуального партнера, а й кращого порадника.

Богословська не визнає штампу в паспорті

Кандидат у президенти, прем"єрка Юлія Тимошенко, 48 років, на першому курсі інституту побралася з майбутнім чоловіком Олександром.

— Мій чоловік — один із найтерпеливіших на землі. Правда, зараз я не можу створити для нього спокійного сімейного життя, яке має створювати дружина, — говорить прем"єрка.

Кажуть, Тимошенки давно не живуть разом. Нібито і в Олександра, і в Юлії Володимирівни самостійне особисте життя. Зараз Олександр Тимошенко опікується земельними питаннями в Київській області зі своїм другом, колишнім керівником БЮТу в Київраді Віктором Манжурою.

Понад 20 років живе зі своїм чоловіком Миколою лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун, 44 роки. Він був радником прем"єра Віктора Януковича.

Депутатка 49-річна Інна Богословська 13 років живе в цивільному шлюбі з  дизайнером 43-річним Юрієм Ринтовтом. Із першим чоловіком Анатолієм вона розлучилася після 13 років спільного життя. Після того каже, що не визнає штампу в паспорті.

Зараз ви читаєте новину «Троє кандидатів у президенти взяли другий шлюб із журналістками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути