середа, 10 лютого 2010 07:48

Тимошенко не визнає перемогу Януковича

Пізно ввечері 8 лютого Юлія Тимошенко зібрала свою парламентську фракцію на закрите засідання у штабі БЮТ на столичній вул. Турівській.

Прем"єр заявила, що не визнаватиме перемогу Віктора Януковича на виборах президента й оскаржуватиме результати у судах. Також не виключає перерахунку голосів на окремих дільницях і проведення третього туру голосування.

— Тимошенко приїхала близько десятої вечора. Говорили до дванадцятої ночі, — розповідає "бютівка" Ольга Боднар, 44 роки.

Каже, на засіданні кожен міг виступити.

— Я боявся, як Тимошенко почуватиметься після шаленої виборчої гонки. Вразило, що вона була усміхнена, зібрана, як кулачок. Показала, що вміє тримати удар. Я би так не зміг, — зазначає її однопартієць 68-річний Віктор Терен. — Тимошенко була занепокоєна тим, що вся повнота влади скоро може опинитися в руках Партії регіонів. Сказала, що з цим треба якось боротися.

Також обговорювали, чи закликати людей до масових акцій.

Перемогу у Тимошенко вкрала її ж команда — Губський, Лозінський

— Домовилися не робити цього. Немає сенсу. Люди — це ж не бидло, не отара, — каже Терен. — Аналізували, чому керівники штабів не зовсім справилися із роботою. Говорили про плани на майбутнє.

Один із "бютівців" зазначив на нараді:

— Насправді перемогу в Тимошенко вкрала її ж команда. Богдан Губський, який дерибанить землю на Київщині. Віктор Лозінський, який убив людину. Костянтин Жеваго, який не платить зарплати на своїх підприємствах.

У вівторок "бютівець" 46-річний Андрій Шкіль розповів, що почалися перші оскарження результатів виборів на окремих дільницях:

— Зараз під питанням якісність і чесність голосування практично на понад тисячі дільниць. Це поки що попередня інформація, яку маємо, і я впевнений, що на судових рівнях ми це доведемо.

— Судова тяганина Юлії Тимошенко нічого не дасть, — упевнений 62-річний Микола Азаров, начальник штабу Януковича. — Це лише затягування часу і не більше.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не визнає перемогу Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути