вівторок, 31 січня 2017 07:40

Сестра нареченої Лещенка підтримує Росію

"Сестра майбутньої дружини народного депутата Лещенка підтримує Путіна. Цим ділиться в соціальних мережах. І радіє, коли друзі отримують російський паспорт", — пише в "Фейсбуку" журналістка 31-річна Катерина Рощук.

26 січня опублікувала фото із соцмереж Олесі Щекотихіної. Це сестра Анастасії Топольської — нареченої народного депутата з "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка. Олеся зберігає записи із проросійських груп. Радіє, коли подруга отримує російський паспорт.

Блогер Ґрег Девіс показав фотографію із "Фейсбуку" Анастасії Топольської від 14 грудня ­2016 року в доказ, що Олеся справді її сестра.

"У мене є дві сестри: Катя й Олеся. Олеся — кращий друг дитинства, найближчий союзник із найпідступніших витівок. А я її найнадійніший хранитель таємниць", — написала тоді Топольська.

Вона виконує електронну музику під псевдонімом діджей Настя. Про її стосунки із нардепом Сергієм Лещенком стало відомо в липні торік. У вересні пара оголосила про майбутнє весілля.

"Родина Насті не любить Україну. Носять колорадські стрічки, постять символи терористів ДНР, радіють паспорту окупанта", — пише журналіст Андрій Дзиндзя, 40 років.

Анастасія Топольська потрапляла в кілька скандалів торік.

"Коли ми стали малодушними ушльопками, які радіють нещастям росіян? Як дрібні примітивні тварини — ніякого розуміння, співчуття, толерантності. Зовсім уже дах поїхав", — написала російською у "Фейсбуку" 25 грудня. Так прокоментувала реакцію українських користувачів соц­мережі на катастрофу літака мі­ноборони РФ.

"Дати б цим відповідальним за такі закони дебілам у Раді по дупі. Не можу повірити, що після 10 років ведення програми мене змушують відмовитися від неї добровільно. Я розчарована і сердита. Дуже", — прокоментувала Топольська впровадження квот на українську музику в радіоефірі.

Зараз ви читаєте новину «Сестра нареченої Лещенка підтримує Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути