пʼятниця, 16 грудня 2016 07:10

Саакашвілі приїхав на 12 хвилин

"Люди лишились замерзлі та злі", — пише рівненський журналіст 38-річний Олексій Кривошеєв.

Колишній губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі завітав до Рівного 12 грудня.

"Анонсували, що приїде в понеділок у першій половині дня. Об 11:00 Саакашвілі мав зустрітися з активом новоствореної партії. Але потім плани змінились. Спочатку він вирішив подивитися масштаби незаконного видобутку бурштину.

О 14:00 Саакашвілі чекали в Парку Слави, на місці скандального незаконного будівництва. Там зібрались журналісти, депутати Рівненської міської ради від "Громадського контролю", активісти й просто цікава публіка. Хлопці в камуфляжі болгаркою різали конструкцію. За задумкою, під приїзд лідера новоствореної партії мали демонтувати її. О 14:23 Саакашвілі вийшов з авто і попрямував до людей. Кілька хвилин розмов і обурень про стан справ у країні, про боротьбу з корупцією, біду з бурштином і свавілля чиновників. Хлопці в камуфляжі знову взялися за болгарки — вже під пильним поглядом Саакашвілі й телекамер. За кілька хвилин екс-президент Грузії попрощався й поїхав до готелю "Мир". Там на нього чекав майбутній партійний актив. На годиннику було 14:35. Вся сцена тривала 12 хвилин", — констатує журналіст.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі приїхав на 12 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути