пʼятниця, 31 жовтня 2014 05:45

Рейтинг партії Гриценка впав утричі

"Громадянська позиція" Анатолія Гриценка йшла на вибори з "Демократичним альянсом". Упродовж виборчої кампанії її рейтинг упав майже втричі – до 3,1%. До парламенту не потрапила.

"Провал Гриценко можно объяснить одним из принципов американских миллиардеров: "Я не видел ни одного унылого человека, который стал бы успешным", – написав журналіст Дмитро Гнап наступного дня після голосування.

– На старті кампанії Анатолій Гриценко мав понад 8 відсотків підтримки. Однак не зумів довести власному виборцю, що "Громадянська позиція" – дійсно союз молодих та досвідчених чесних політиків, – каже політолог Євген Магда, 39 років. – Зіграв фактор Гриценка – людини, з якою складно домовлятися. Він зібрав урожай власної політичної поведінки впродовж попередніх років. Під час кампанії в нього не було телереклами. Опоненти ж на це грошей не шкодували. "Громадянська позиція" на тлі активності "Самопомочі", "Народного фронту" просто загубилася. Конкуренти вели жорстку боротьбу. Гриценко розраховував перемогти завдяки власному авторитету.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг партії Гриценка впав утричі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути