вівторок, 04 березня 2014 12:26

Путіну поставили діагноз: гіпертоксична шизофренія

Ми дуже довго сиділи й думали, коли ж ляже режим Володимира Путіна і як це може статися. Сьогодні Володимир Володимирович дав нам ви­черпну відповідь на це запитання. Я щойно прибув з наради в Інституті судової психіатрії імені Сербського, де ми з колегами провели оцінку подій, що відбуваються. Ми поставили Володимиру Путіну діагноз: гіпертоксична шизофренія.

За психотипом він — параноїк, людина оборонної свідомості. Але під впливом зовнішніх складних подій параноїк може стати шизофреніком. Путін вирішив, що він — велика людина і може вершити долю історії. Він не недолугий, як людину я його поважаю. Але зовнішній імпульс справив на психіку цієї людини незворотне враження. Як співає група "Ноль", "человеку бедному мозг больной свело". Цією переломною подією стала сочинська Олімпіада.

Путін так вірив і чекав, що стадіон обрушиться під час церемонії відкриття чи закриття або що Росія програє Олімпіаду, і коли цього не сталося, він вирішив, що здатний на все. У психіатричній літературі цей феномен описаний як кесареве безумство: коли людину ніщо не обмежує, вона перестає усвідомлювати те, що робить. Це — синдром, дуже близький до гіпертоксичної шизофренії. Дружина Путіна ще якось утримувала його безумство, але він із нею розвівся. І ось ми маємо ідею ввести війська в Україну. Втопити російський Чорноморський флот можна двома-трьома ракетами П'ятого флоту США, що базується в Бахрейні. Для цього навіть не потрібно вводити П'ятий флот у Чорноморський басейн, слід просто натиснути гашетку й запустити ракету.

Припускаю, що ось-ось усе скінчиться. Проблема в одному: що прийде на зміну всьому? Це набагато важливіше і трагічніше запитання, ніж падіння Володимира Путіна, який нарешті підписав свій смертний вирок. Про який, до речі, його ніхто не просив.

Зараз ви читаєте новину «Путіну поставили діагноз: гіпертоксична шизофренія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути