четвер, 15 вересня 2011 05:15

"Про Луценка почали забувати"

 

Більшість у суспільстві байдужі до справ Тимошенко та Луценка, коментує результати дослідження голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" 52-річний Володимир Фесенко.

— До Луценка ще більше байдужі, ніж до Тимошенко, бо він не така впливова та яскрава фігура, — наголошує Фесенко. — Про нього взагалі почали забувати. Не тільки в нас, а й за кордоном, увагу сконцентрували на Тимошенко.

Люди розчарувалися в Тимошенко, тому стали байдужі до її долі. Вона не виправдала їхніх сподівань. Також нинішня опозиція, коли була при владі, зробила чимало, щоб їй не довіряли. І тепер захисту реальних соціальних прав людей немає. Є тільки участь у політичних шоу.

У багатьох нинішніх і колишніх прихильників Партії регіонів ставлення до Тимошенко, як до злодійки. Вони впевнені, що її треба покарати за принципом "вор должен сидеть в тюрьме". Але фактично всі розглядають цю справу не з погляду "винна" чи "невинна", а орієнтуються на політичний підхід. Якщо проти влади, то вважають цей суд "політичними репресіями". Якщо ми критично ставимося до постпомаранчевих сил — "Тимошенко треба посадити".

Зараз ви читаєте новину «"Про Луценка почали забувати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути