Ексклюзиви
понеділок, 22 червня 2009 16:44

Петро Порошенко подарував будинок родині Козаченків

Автор: фото: Зорій ФАЙН
  Біля нового будинку у селі Сальник Калинівського району на Вінниччині голова сімейства Козаченків Юрій (крайній ліворуч) тримає у руках  коробку з ключами від будинку. Поруч Петро Порошенко, губернатор Вінниччини Олександр Домбровський, голова Вінницької
Біля нового будинку у селі Сальник Калинівського району на Вінниччині голова сімейства Козаченків Юрій (крайній ліворуч) тримає у руках коробку з ключами від будинку. Поруч Петро Порошенко, губернатор Вінниччини Олександр Домбровський, голова Вінницької

Голова Наглядової ради Нацбанку 43-річний Петро Порошенко минулої середи подарував багатодітній родині Козаченків дім у селі Сальник Калинівського району Вінниччини.

40-річна Олена та 42-річний Юрій Козаченки виховують 14 дітей: вісім синів та шість доньок. Найменшій Софії вісім місяців, найстаршій Анні — 23 роки. Козаченки переїжджають у Сальник із райцентру Козятин. Там жили у трикімнатній хаті на 52 кв. м, мали город на 6 соток. Тепер у них буде новий дім із білої цегли на 100 кв. м, велика газифікована літня кухня. І город із садком на 25 соток.

Багатодітна родина давно мріяла про свій будинок. Козаченки оглянули сім помешкань і обрали найбільше і найзатишніше.

— Ми небайдужі. Усі, хто сьогодні тут — небайдужі. Ми пообіцяли і виконали. Об"їздили всю область і, мені видається, вибрали найкращий дім, — каже Порошенко. — Для дітей на входини найкращим подарунком буде відео-двійка, щоб могли обирати, які мультики дивитися.

Вручає їм телевізор. Із дружиною Мариною передає іграшки, м"ячі, настільні ігри й книжки.

— Дуже вдячні за такий подарунок, — каже Олена Козаченко. — Два роки тому Петро Олексійович хотів нам допомогти добудувати до старого дому прибудову. Уже й фундамент виклали. Але місця там сирі, то він сказав, що краще новий дім купити.

— Спасибі всім. Тепер заживемо як королі, — говорить батько багатодітної родини Юрій Козаченко.

— Виховати дитину в наш час — важка справа, а коли їх 14 — це справжній героїзм. Тепер родина Козаченків виховуватиме дітей у гідних умовах, — каже Марина Порошенко.

Минулого року від фонду Петра Порошенка вінницькій багатодітній родині Крижанівських подарували дім у мікрорайоні Малі Хутори. Сім"я виховує 10 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Петро Порошенко подарував будинок родині Козаченків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути