середа, 01 липня 2009 17:26

"Нунсівець" Гримчак назвав "регіонала" Кожару геєм і наркоманом

  Народний депутат від блоку НУ-НС Юрій Гримчак (ліворуч, фото з сайту www.nso.org.ua) запевняє, що його колега з Партії регіонів Леонід Кожара (праворуч, фото з сайту www.cics.com) з’являється на людях у стані наркотичного сп’яніння
Народний депутат від блоку НУ-НС Юрій Гримчак (ліворуч, фото з сайту www.nso.org.ua) запевняє, що його колега з Партії регіонів Леонід Кожара (праворуч, фото з сайту www.cics.com) з’являється на людях у стані наркотичного сп’яніння

Народний депутат-"нунсівець" 43-річний Юрій Гримчак звинувачує "регіонала" Леоніда Кожару, 46 років, у нетрадиційній сексуальній орієнтації та наркоманії. Так він відповів на заяву Кожари, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко причетний до п"яного дебошу в Німеччині. У Верховній Раді "регіонал" є заступником голови тимчасової слідчої комісії, що розслідує цей випадок.

— Замість того щоб задурювати голови небайдужим до політики українцям всякою брехнею про Юрія Луценка, нехай Леонід Кожара краще пояснить своїм колегам із Партії регіонів й іншим депутатам, чому люди часто його бачили як в Україні, так і за її межами в оточенні осіб нетрадиційної орієнтації в стані, що нагадував важке наркотичне сп"яніння, — каже Гримчак.

Запевняє, що має відповідні докази — відеозйомку.

— Не скажу, де воно знято і що на ньому зображено. Якщо на мене подадуть до суду, подумаю, чи надавати докази там, — говорить "нунсівець".

— Це повна нісенітниця! — сміється Кожара зі слів Гримчака. — Бридкі нападки, які не мають відношення до реальності. Якщо це продовжиться, буду свою гідність відстоювати у суді. Це ж не я маю доказувати, що не ідіот. Не хочу виправдовуватися перед цими придурками.

Ми прожили з дружиною 24 роки. Звісно, що їй це дуже неприємно

Леонід Кожара каже, що він — професійний дипломат. Багато років прожив за кордоном. Працював послом України у Швеції у 2002–2004 роках. Востаннє за кордоном був у Берліні у справі Луценка. Але не відвідував місць, де збираються геї. Називає звинувачення Гримчака брудною помстою. Говорить, що дружина йому подзвонила й підтримала:

— Ми з нею прожили 24 роки. Звісно, що їй це дуже неприємно.

Кожара додає, що не знає депутата Гримчака. У вівторок вперше побачив його фото. Каже, що такими заявами член "Народної самооборони" хоче відвернути увагу від того, що його однопартієць міністр Луценко приховує повну інформацію про бійку в Німеччині.

— Без його згоди поліція не може нам надати необхідні документи, — стверджує Кожара. — Луценко намагається все зам"яти і нав"язує суспільству думку, що нібито самі німці винні у тому, що він напився в аеропорту.

Зараз ви читаєте новину «"Нунсівець" Гримчак назвав "регіонала" Кожару геєм і наркоманом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути