вівторок, 31 липня 2012 06:45

Людмилу Нікіткіну міліціонери волочили по асфальту

27 липня міліція затримала керівника виборчого штабу "Батьківщини" в Первомайському районі Миколаївської області 47-річну Людмилу Нікіткіну. Вона працює економістом "Агрофірми Корнацьких". Її засновник Аркадій Корнацький балотуватиметься в депутати по 132-му округу.

П'ятеро чоловіків у цивільному схопили Нікіткіну біля під'їзду і намагалися затягти до автомобіля з одеськими номерами. Вона кричала та пручалася. Жінку повалили на землю й тягли по асфальту. На крики збіглися сусіди. Нікіткіну відпустили. У неї були синці на спині, руках і ногах. У постраждалої стався напад гіпертонії.

За кілька хвилин до Нікіткіної підійшов керівник міського управління міліції та запропонував проїхати до місцевого відділу. Та погодилася. Міліцейським "бобиком" жінку відвезли в Миколаїв. Допитували без адвоката 5 год. Порушили кримінальну справу за розтрату держмайна в особливо великих розмірах, каже захисник.

— Це намагання влади тиснути на мене, — вважає 59-річний Аркадій Корнацький. — П'ять років тому агрофірма мала нещастя отримати державну дотацію на розвиток свинарства у розмірі 147 тисяч гривень. Нікіткіна тоді працювала фінансовим директором. Була постанова уряду, що агропідприємства, які здавали тваринницьку продукцію на м'ясокомбінати, мають право на цю дотацію. Рішення про отримання грошей приймала спеціальна комісія, яку створюють у кожному районі при управлінні сільського господарства. Минулого тижня до нас із Миколаєва висадився десант зі службовців різних перевіряючих і слідчих органів. Вони перевернули все догори дригом та знайшли, що квитанції підприємства, яке купляло у нас свиней, начебто неправильно оформлені. Будь вона проклята та дотація!

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Нікіткіну міліціонери волочили по асфальту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути