четвер, 15 листопада 2012 00:45

Ляшко оголосив безстрокове голодування

Лідер Радикальної партії нардеп 39-річний Олег Ляшко у вівторок розпочав безстрокове голодування. Так підтримує ув'язнену екс-прем'єрку Юлію Тимошенко, яка не вживає їжі з 29 жовтня. Ляшко, як і Тимошенко, вимагає визнання результатів виборів сфальсифікованими.

— Сказати, що добре почуваюся, було би перебільшенням, — розповідає нардеп. Голос у нього слабкий та хриплий.— Є певна слабкість. П'ю лише воду, але не холодну. Перед початком голодування з лікарями не радився, для цього ще прийде час.

Ляшко відмовлявся від їжі у листопаді минулого року на підтримку донецьких та луганських чорнобильців. Тоді вони жили під Кабміном кілька тижнів і нічого не їли. Вимагали виплачувати їм пенсії у повному обсязі.

— Тоді голодував 10 днів, — каже нардеп. — Зрештою моя донечка Владислава вмовила припинити це. Так плакала. Виходив із того стану довго, почувався погано, їв лише дієтичні страви. Три тижні вживав різні ліки. Цього разу голодуватиму до переможного кінця.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко оголосив безстрокове голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути