четвер, 06 грудня 2012 00:45

Луценка охороняють у лікарні четверо

Новообраного народного депутата Ірину Луценко у вівторок ввечері пустили на 15 хв. до чоловіка екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. 3 грудня його перевезли із Менської виправної колонії на Чернігівщині до обласної лікарні. Луценко скаржиться на біль у животі.

— Мене понад 2 години тримали біля заґратованих дверей, поки пенітенціарна служба дозволила пройти. Не допомагав навіть статус захисника і народного депутата, — розповідає 46-річна Ірина Луценко. — Дивно, що до Юлії Володимирівни, яка вже близько чотирьох місяців у лікарні, адвокатів допускають, а щодо Луценка посилаються на якісь таємні інструкції про заборону пускати захисника. Про все це безправ'я я проінформувала омбудсмена Валерію Лутковську.

Екс-міністр лежить в урології на першому поверсі лікарні. Звичайна палата 3х3 м.

— Всередині його охороняють четверо людей, — переповідає Ірина Степанівна. — Там невеликий коридорчик, в якому вони перебувають. Палата малесенька, з одним ліжком. На вчорашній день у Юри брали тільки загальні аналізи. Коли я вже їхала звідти, він мав вживати якусь рідину — його готували до додаткового обстеження. Покращення в самопочутті немає. Далі все залежить від пенітенціарки — чи буде вона його тримати два-три дні. Чи обстежить і відправить назад у колонію.

Зараз ви читаєте новину «Луценка охороняють у лікарні четверо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути