вівторок, 18 жовтня 2016 07:05

Лещенко програв суд

Депутат Верховної Ради Сергій Лещенко програв суд колишньому нардепові Миколі Мартиненку. Шевченківський райсуд Києва відмовив у спростуванні інформації про те, що Лещенко щомісяця отримує від російського олігарха $67 тис. плюс великі бонуси за дискредитаційну кампанію проти Мартиненка.

"Сергій Лещенко позивався до Миколи Мартиненка, вимагаючи спростування інформації про отримання грошей. А після програшу в суді маніпулятивно продовжує називати чорне білим", — заявила прес-служба колишнього депутата.

"Я не відмовлявся від своїх слів, як стверджує Лещенко. Юридично — це моє оціночне судження, яке я можу лише повторити. Лещенко є дуже дорогим для своїх господарів-олігархів. Для всіх очевидно, що він отримує гроші за свої "викриття". Причому я називав конкретну суму за роботу проти мене", — цитує Миколу Мартиненка прес-служба.

"Стає зрозумілим джерело походження сотень тисяч доларів на супер-квартиру цього депутата. І це не мамина тумбочка. Очевидно, після виконання ним політичних замовлень вистачить і на ремонт, і на все, що він забажає", — вважає екс-нардеп.

Мартиненко зазначив, що Лещенко подав позов і на ЗМІ. "Він хотів засудити інформаційний телеканал, який у прямому ефірі дав мої слова про отримання Лещенком грошей за "чорний піар" проти мене. Ось така "свобода слова" від колишнього "чесного журналіста".

"Брехня і маніпуляції давно є фірмовим стилем Лещенка. То він розповідав, як олігарх купив цілий комітет парламенту — і це навіть спростувало НАБУ. То він у російському "Сбербанку" не був, то був, але тільки п'ять хвилин. То — набагато довше, але платив копійчані податки, а не отримував мільйони гривень на купівлю квартири. Ну а виправдання Лещенка з приводу походження тих мільйонів було смішно слухати всім. Зрештою він отримав від колег-депутатів звання "балабол", — сказав Микола Мартиненко.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко програв суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути