пʼятниця, 27 січня 2017 07:05

Кімната Лещенка виявилася особняком

"Сергій Лещенко вказав у декларації, що проживає у 24-метровій кімнаті. Її начебто дали друзі безкоштовно. Ця кімната насправді виявилася цілим будинком", — написав у "Фейсбуку" блогер 40-річний Андрій Дзиндзя.

Напередодні журналісти опублікували фото листування народного депутата з "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка і керівника телевізійної програми "Схеми" Наталії Седлецької. Депутат скаржиться, що в Службі безпеки дізналися про його маєток. Седлецька пропонує йому заявити послам і представникам міжнародних організацій про стеження, а не розповідати, як кімната виросла до розмірів маєтку.

Про "витік" інформації щодо кімнати, яка виявилась особняком, Лещенку повідомив нардеп Іван Мирний з "Опозиційного блоку". Свого часу він був охоронцем Фірташа. "Тут відвертий зашквар, який свідчить, що Лещенка кришує Фірташ", — пише Андрій Дзиндзя.

Торік восени Сергій Лещенко вже потрапляв у скандал із нерухомістю. Тоді оприлюднили інформацію, що він придбав квартиру в центрі столиці.

"Помешкання площею у 200 "квадратів" Лещенко купив у компанії Олександра Паршакова, давнього партнера олігарха Дмитра Фірташа та Сергія Льовочкіна (колишній глава адміністрації президента Віктора Януковича. — ГПУ). Цим, можливо, пояснюється вагома знижка, яку отримав нардеп. Лещенко заплатив близько 7 мільйонів гривень, тоді як ринкова вартість житла становить понад 12 мільйонів, — написав блогер 38-річний Алекс Нойт. — За які послуги народний депутат може отримати величезну знижку на престижне житло від оточення втікача-плутократа (з грецької "плутократія" — форма державного правління, де ключові рішення приймають багатії. — ГПУ)? І яке справжнє походження семи з половиною мільйонів гривень?"

Зараз ви читаєте новину «Кімната Лещенка виявилася особняком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути