середа, 20 липня 2011 00:30

Герман відпочила у "Замку золотої кози"

Кажуть, що радницю президента 52-річну Ганну Герман та її чоловіка Миколу минулого тижня бачили на  Середземноморському узбережжі Франції. Подружжя зупинилося в елітному готелі "Замок золотої кози" неподалік міста Ніцца.

Готель розташований на висоті 400 м. Із його терас відно затоку. Комплекс має 33 номери, власні садки, відкритий басейн, оздоровчий центр. Двомісний номер коштує від 3,8 тис. грн до 32,5 тис.

— Отель сохранил королевское обслуживание. Слуги, как и раньше, беспрекословно выполняют все прихоти гостей. От замка до моря 10–15 минут езды. Общественным транспортом здесь пользоваться не принято. Обычно постояльцы берут на прокат автомобиль, нередко с шофером. А некоторые даже прибывают в замок не с суши, а на собственных яхтах. Напротив отеля находится яхт-клуб, где можно взять яхты на прокат, — пишуть на сайті столичного туроператора "Тревелсвіт".

Ресторан "Замку" має дві зірки Мішлен — найпрестижнішої в світі кулінарної  відзнаки. Cтрави закладу прирівнюють до "витворів мистецтва". В Україні жоден ресторан не має й однієї зірки Мішлен.

Згідно з декларацією про доходи, Ганна Миколаївна торік заробила 164 тис. грн. Її чоловік працює аналітиком у Службі безпеки й торік заробив 70 тис. грн.

Герман офіційно у відпустці з 10 липня.

Зараз ви читаєте новину «Герман відпочила у "Замку золотої кози"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути