пʼятниця, 05 лютого 2010 07:47

Дружина виховуватиме найменшого онука

Автор: фото з сайта bayki.com
  Віктор Янукович із дружиною Людмилою під час велопробіжки. Фото 2004 року
Віктор Янукович із дружиною Людмилою під час велопробіжки. Фото 2004 року

60-річна Людмила Янукович не буде публічною особою. Вона сказала чоловікові, що житиме в Донецьку, виховуватиме найменшого онука. Людмила Олександрівна все життя була домогосподаркою.

— На першу леді ніколи не була схожа — не модничала. Ставши губернаторшею, сама ходила до магазину. Слуг у неї не було, — розповідає колишня сусідка із вул. 50-річчя СРСР у Донецьку.

Януковичі жили в одному будинку з родиною художнього керівника Донецького театру опери та балету Вадима Писарєва. Товаришували.

— Але як він став прем"єром, спілкуються рідко, — розповідає Олена Миколаївна, мати Писарєва. — Віктор Федорович так піднявся, що не дістати. А Людмила Олександрівна доступна. Хрестила нашу середню онуку. В театрі зустрічаємося. Вона любить "Дон Кiхот". Завжди в її день народження театр намагається поставити цей балет. Ми влаштували Людмилі сюрприз — в антракті накрили стіл і відзначили ювілей. Затримали початок другої дії.

Слуг у неї не було

Людмила Олександрівна опікується дитбудинком "Проліски" в Макіївці.

— Приїжджає чотири-п"ять разів на рік, — каже директор Ніна Борисенко. — Зазвичай — у брюках, куртці або півпальті, без хутра і золота. А я перед першою зустріччю вирядилася – спеціально купила шкіряне пальто. Вважала — треба марку тримати. І промахнулася.

Зараз ви читаєте новину «Дружина виховуватиме найменшого онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути