вівторок, 07 червня 2011 06:00

Донька Джарти стала заступником голови Господарського суду

Заступником голови Господарського суду Києва призначили 31-річну Вікторію Джарти — старшу доньку голови Ради Міністрів Криму — Василя Джарти.

Вікторія переїхала до столиці торік і відразу обійняла суддівську посаду в Господарському суді. До того працювала суддею Донецького апеляційного господарського суду.

— Нова влада — нова робота, — пояснювала вона свій переїзд до столиці. — Чоловік п'ять років живе в Києві. Вирішила, що сім'я має бути разом, дитина ж.

Джарти полюбляє світські заходи й покази мод. Ходить на них із сестрою 23-річною Ольгою. У жовтні побували на дні народження дизайнера Андре Тана. За кілька днів Вікторію бачили на концерті канадійсько-бельгійської співачки Лари Фабіан. Потім сестри побували на  "Міс Україна-Всесвіт".

— Вікторія починала свою кар'єру помічником у мене, — говорить голова Донецького апеляційного господарського суду Олександр Кулебякін. — Людина дуже працездатна. Як кажуть, із палаючими очима і непоганий організатор.

Зараз ви читаєте новину «Донька Джарти стала заступником голови Господарського суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути