пʼятниця, 12 серпня 2016 07:00

Добродомов і Каплін співпрацювали з московськими пропагандистами

"У друзях Муравйова-Столярової, окрім проектів Льовочкіна "Опозиційний блок" і "Партії простих людей", опинився антикорупціонер Дмитро Добродомов. Саме для його проекту "Народний контроль" дует вигнанців готував сценарії, концепції та відеоролики", — пише у блозі колишній прокурор 39-річний Сергій ІВАНОВ.

Він опублікував частину листування колишніх працівників телеканалу "Інтер" Леоніда Муравйова і Марії Столярової за 2015 рік. Обоє — громадяни Російської Федерації. З України їх депортували за співпрацю з терористами. А Столярова ще й вилаялася під час прямого включення з ушанування героїв Небесної сотні.

39-річний Дмитро Добродомов пройшов до ­Верховної Ради 2014-го за мажоритарним округом у Сихівському районі Львова. Доти очолював телеканал ZIK. За тиждень до виборів телеканал "Eспресо" оприлюднив журналістське розслідування. За ним ZIK фінансували причетні до "сім'ї" Януковича люди.

Добродомов зареєстрував спочатку громадську організацію, а потім — партію "Народний контроль". Писали, що її фінансує Віктор Медведчук, кум російського президента Путіна.

"Цікаво, як принциповий і патріотичний галичанин Добродомов пояснить свою співпрацю з московськими піарниками?" — запитує Сергій Іванов.

"Після оприлюднення інформації про співпрацю Дмитра Добродомова із кремлівськими силами слід ставити питання про відкликання цього депутата, — пише на сторінці у "Фейсбуку" нардеп від "Народного фронту" Михайло Хміль.

— Навряд чи жителі Сихівського округу Львова заслуговують, аби їхні інтереси у Верховній Раді представляв агент Кремля. Він зраджує національні ідеї. Працює на окупанта в час війни".

36-річний Сергій Каплін став народним депутатом від "Блоку Петра Порошенка" у Полтаві.

"Партію простих людей" представив торік перед місцевими виборами. Були неодноразові свідчення, що до її фінансування причетний Сергій Льовочкін, колишній голова Адміністрації президента Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Добродомов і Каплін співпрацювали з московськими пропагандистами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути